Preț alipire terenuri

Categorie lucrări
Onorariu
Taxe cadastru și intabulare
Termen avizare OCPI
Alipire terenuride la 1000 RON60 RON7 zile lucrătoare

Ce este alipirea de terenuri?

Așa cum spune și denumirea, alipirea terenurilor este operațiunea cadastrală prin care două sau mai multe terenuri cu limite comune sunt unite, devenind unul singur.

Noul imobil se va înscrie în evidențele cadastrale și într-o nouă carte funciară în favoarea aceluiași proprietar cu menținerea tuturor sarcinilor sau drepturilor existente.

La ce este necesară alipirea de terenuri?

Alipirea terenurilor este utilă pentru situațiile în care se dorește unificarea mai multor terenuri, din care să rezulte un singur imobil cu o suprafață mai mare.

Înscrierea în evidențele de cadastru și carte funciară a unei construcții edificate pe mai multe terenuri ce au limite comune este condiționată de efectuarea unei operațiuni de alipire.

Cât costă alipirea de terenuri?

Costurile unei alipiri variază în funcție de specificul fiecărei lucrări în parte. Onorariul diferă în funcție de complexitatea lucrării, iar taxa OCPI este de 60ron.

Pentru detalii consultați lista completă de prețuri.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home3/rcad3388/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552